Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Aanbod parken:

Regulier aanbod:

Europarcs Gulperberg | Berghem 1 – Type Berghem  4.35

Recreatiewoning op eigen grond

Vanuit de hal zijn de keuken, beide slaapkamers, de badkamer en toiletruimte te bereiken. In het hele chalet ligt een mooie pvc-vloer met vloerverwarming en airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur. De keuken in wandopstelling heeft een mooie kleurstelling, greeploze kasten en lades en alle benodigde inbouwapparatuur. De woonkamer met een ruime zithoek en een ronde eettafel heeft zeer veel lichtinval. Aan twee zijden kunt u vanuit de woonkamer het terras bereiken.
Er zijn twee slaapkamers, beide voor twee personen. De masterbedroom is ingericht met een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer met twee losse bedden. In de badkamer ziet u een ruime douche, handdoekenradiator en een wastafel op een donker meubel. Het toilet met fonteintje zit in een aparte ruimte, te bereiken vanuit de hal.

Gegarandeerd netto rendement : € 9.035,00 ex btw t/m 30.04.2029

Verkooprijs: € 169.000,- k.k. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | Windmill 6

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Windmill 6 is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De zespersoons woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 277.650,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | Windmill 4

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Windmill 4 is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De vier persoons woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 259.400,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | Wellness

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Wellness is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De vier persoons woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 251.900,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | LODGE

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Lodge is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De vier persoons woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 172.720,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | EXCELLENT

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Exellent is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 246.650,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | Tiny House

2-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woning type Tiny House is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot, full electric (gasloos), hoge isolatiewaarde, kunststof kozijnen met HR +++ glas, gevelbekleding voorzien van felspanelen antraciet en thermowood, infrarood verwarming en airco

Verkooprijs vanaf: € 133.880,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Europarcs Maasduinen | Forest Lodge Plus Eco

Recreatiewoning op eigen grond

Deze mooie 4 persoons Forest Lodge Eco Lodge heeft een sfeervolle living met  openslaande deuren naar het aangename terras. De woning beschikt over een aparte keuken met een luxe keukeninstallatie v.v. inbouwapparatuur. De luxe badkamer is v.v. een douchecabine, wastafel en designradiator. Er is een apart toilet. Er zijn twee slaapkamers; de masterbedroom heeft een zeer ruime inbouwkast

Verkooprijs: € 189.000,- k.k. (BTW belast)

Ook te vinden op Funda!

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | Cottage

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Deze charmante en sfeervolle recreatiewoning van het type Cottage wordt opgeleverd incl. tuinaanleg met prive-parkeerplaats op eigen terrein en aangesloten op de nutsvoorzieningen. Met een oppervlakte van 50 m² is deze duurzame nieuwe vakantiewoning knus maar vooral ook zeer praktisch ingedeeld. Ze omvat veel licht toelatende woonkamer met toegang tot het terras en de tuin, een open keuken met een moderne keukeninstallatie inclusief apparatuur, 2 slaapkamers, een badkamer met ruime douche(cabine) en een afzonderlijk toilet.

Optioneel kan er een interieurpakket aangekocht worden aan de prijs  €6.950,- (ex. BTW). Bij verhuur is deze optie verplicht.

Verkoopprijs vanaf: € 178.500,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Premium Houseboat

Premium houseboat met alle luxe en comfort

Deze ‘Premium’ Houseboat heeft een hoogwaardige afwerking, is compleet ingericht en uitgerust met vaarpakket. Deze boot biedt plaats aan 4 personen, is charmant, stijlvol en eigentijds. Dankzij de compacte voorzieningen is deze houseboat ideaal om recreatief te gebruiken zonder in te leveren op luxe en comfort. Vaste ligplaats in Kerkdriel.

Koopprijs: € 199.500,- incl. inventaris. Excl. BTW

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Landal De Reeuwijkse Plassen | Type Bentwoud 6L2 – Nr. 216

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Op een welbekend prachtig park met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen; Vrijstaande met vrij zicht over het binnenwater gelegen luxe en duurzame 6-persoons recreatiewoning met eigen aanlegsteiger! 

Verkooprijs: € 385.000,- k.k. (BTW belast)
Rendement: Ca. 6%

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Landal De Reeuwijkse Plassen | Type Vlist 4C – Nr. 213

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Op een welbekend prachtig park met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen ; Luxe en duurzame aan het water gelegen 4-persoons luxe en duurzame recreatiewoning.

Verkooprijs: € 299.500,- k.k. (BTW belast)
Rendement: 5-5,5%

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Even voorstellen

Laat u uitgebreid informeren door onze verkoopadviseur en specialist in verblijfs- en recreatieve projecten Luc van de Weijer. Maak een vrijblijvende afspraak of bel met +31 (0)6 25 49 11 95.

Afspraak maken