Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Aanbod parken:

Regulier aanbod:

Buitenhof Boschmolenplas | Windmill 6

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Windmill 6 is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De zespersoons woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 277.650,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | Windmill 4

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Windmill 4 is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De vier persoons woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 259.400,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | Wellness

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Wellness is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De vier persoons woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 251.900,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | LODGE

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Lodge is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De vier persoons woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 172.720,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | EXCELLENT

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woningtype Exellent is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot. De woning is, full electric (gasloos) en voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde, LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal) en glasvezel kabel.

Verkooprijs vanaf: € 246.650,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Buitenhof Boschmolenplas | Tiny House

2-persoons vrijstaande recreatiewoning

Het woning type Tiny House is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot, full electric (gasloos), hoge isolatiewaarde, kunststof kozijnen met HR +++ glas, gevelbekleding voorzien van felspanelen antraciet en thermowood, infrarood verwarming en airco

Verkooprijs vanaf: € 133.880,- V.O.N. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Europarcs Maasduinen | Forest Lodge Plus Eco

Recreatiewoning op eigen grond

Deze mooie 4 persoons Forest Lodge Eco Lodge heeft een sfeervolle living met  openslaande deuren naar het aangename terras. De woning beschikt over een aparte keuken met een luxe keukeninstallatie v.v. inbouwapparatuur. De luxe badkamer is v.v. een douchecabine, wastafel en designradiator. Er is een apart toilet. Er zijn twee slaapkamers; de masterbedroom heeft een zeer ruime inbouwkast

Verkooprijs: € 195.000,- k.k. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Volledig gerenoveerde 12 persoons recreatiewoning

Op het succesvolle park Landal Mooi Zutendaal bieden wij aan:
12-persoonswoning waarmee medio januari 2023 met de renovatie zal worden gestart, een zeer uitvoerige en volledige renovatie voor zowel interieur als exterieur!
De woning wordt verkocht met een door Landal Green Parks gegarandeerd netto-rendement van ca. 5% en dit t/m 31-12-2034

Vraagprijs: €369.500,– k.k.

Charmante recreatiewoning zoekt grond!

Nieuwbouw recreatiewoning..

..zoekt stukje grond om te recreëren

Met een oppervlakte van 49,80 m² is deze recreatiewoning knus maar toch praktisch ingedeeld en omvat ze een woonkamer en keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een afzonderlijk toilet.

Deze recreatiewoning, type Dreamline, is voor 75% afgewerkt en kan bezichtigd worden op afspraak bij de fabrikant in Houthalen-Helchteren. Optioneel kan er een interieurpakket aangekocht worden aan de prijs  €6.750,- (ex. BTW).

De verkoopprijs van deze recreatiewoning is inclusief pergola en terras. In deze prijs is transport, montage, fundering, riolering en aansluiting op de nutsvoorzieningen niet inbegrepen.

Verkoopprijs: € 99.850,- excl. BTW.

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Panorama Camping Gulperberg | Berghem 1 – 2.12

Recreatiewoning op eigen grond

Schitterend gelegen 5 persoons recreatiewoning van het type Panorama op eigen grond op het succesvolle Panorama Park Gulperberg.Vanaf de eigen veranda heb je een panoramisch uitzicht over het glooiende Limburgse Heuvelland.

Deze recreatiewoning beschikt over een gezellige woonkamer en een praktische keuken voorzien van de benodigde (inbouw) apparatuur. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 boxsprings en 1 met een stapelbed en een 1-persoonsbed. De badkamer beschikt over een douce(cabine) , wastafel en toilet.Naast de woning is er een prive-parkeerplaats.

Gegarandeerd netto rendement van €6.467,50 ex btw t/m 29-12-2026

Verkooprijs: € 119.500,- k.k. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Excellence Houseboat

Luxe houseboat ideaal voor recreatief gebruik

Deze ‘Excellence’ Houseboat heeft een hoogwaardige afwerking, is compleet ingericht en uitgerust met vaarpakket. Deze boot biedt plaats aan 4 personen, is charmant, stijlvol en eigentijds. Dankzij de comfortabele voorzieningen is deze zeer ruime houseboat ideaal om recreatief te gebruiken.

Koopprijs: € 239.500,- incl. inventaris. Excl. BTW

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Landal De Reeuwijkse Plassen | Type Bentwoud 6L2 – Nr. 216

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Op een welbekend prachtig park met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen; Vrijstaande met vrij zicht over het binnenwater gelegen luxe en duurzame 6-persoons recreatiewoning met eigen aanlegsteiger! 

Verkooprijs: € 385.000,- k.k. (BTW belast)
Rendement: Ca. 6%

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Landal De Reeuwijkse Plassen | Type Vlist 4C – Nr. 213

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Op een welbekend prachtig park met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen ; Luxe en duurzame aan het water gelegen 4-persoons luxe en duurzame recreatiewoning.

Verkooprijs: € 299.500,- k.k. (BTW belast)
Rendement: 5-5,5%

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Even voorstellen

Laat u uitgebreid informeren door onze verkoopadviseur en specialist in verblijfs- en recreatieve projecten Luc van de Weijer. Maak een vrijblijvende afspraak of bel met +31 (0)6 25 49 11 95.

Afspraak maken