Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Aanbod parken:

Regulier aanbod:

Volledig gerenoveerde 12 persoons recreatiewoning

Op het succesvolle park Landal Mooi Zutendaal bieden wij aan:
12-persoonswoning waarmee medio januari 2023 met de renovatie zal worden gestart, een zeer uitvoerige en volledige renovatie voor zowel interieur als exterieur!
De woning wordt verkocht met een door Landal Green Parks gegarandeerd netto-rendement van ca. 5% en dit t/m 31-12-2034

Vraagprijs: €369.500,– k.k.

Charmante recreatiewoning zoekt grond!

Nieuwbouw recreatiewoning..

..zoekt stukje grond om te recreëren

Met een oppervlakte van 49,80 m² is deze recreatiewoning knus maar toch praktisch ingedeeld en omvat ze een woonkamer en keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een afzonderlijk toilet.

Deze recreatiewoning, type Dreamline, is voor 75% afgewerkt en kan bezichtigd worden op afspraak bij de fabrikant in Houthalen-Helchteren. Optioneel kan er een interieurpakket aangekocht worden aan de prijs  €6.750,- (ex. BTW).

De verkoopprijs van deze recreatiewoning is inclusief pergola en terras. In deze prijs is transport, montage, fundering, riolering en aansluiting op de nutsvoorzieningen niet inbegrepen.

Verkoopprijs: € 99.850,- excl. BTW.

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Panorama Camping Gulperberg | Berghem 1 – 2.12

Recreatiewoning op eigen grond

Schitterend gelegen 5 persoons recreatiewoning van het type Panorama op eigen grond op het succesvolle Panorama Park Gulperberg.Vanaf de eigen veranda heb je een panoramisch uitzicht over het glooiende Limburgse Heuvelland.

Deze recreatiewoning beschikt over een gezellige woonkamer en een praktische keuken voorzien van de benodigde (inbouw) apparatuur. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 boxsprings en 1 met een stapelbed en een 1-persoonsbed. De badkamer beschikt over een douce(cabine) , wastafel en toilet.Naast de woning is er een prive-parkeerplaats.

Gegarandeerd netto rendement van €6.467,50 ex btw t/m 29-12-2026

Verkooprijs: € 119.500,- k.k. (BTW belast)

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Bedrijfsunits en garageboxen | Kerkrade

Holzstraat, Kerkrade

Op korte afstand van het centrum van Kerkrade ligt een goed verzorgd verhard terrein bestaande uit een garageboxen complex met bedrijfsruimtes. Het terrein is afgesloten en beveiligd en niet zichtbaar vanaf de openbare weg.

De bezetting is thans 100%, er bestaat een wachtlijst voor de garageboxen en de bedrijfsruimtes.

In collegiale samenwerking met: www.pww-makelaardij.nl

Zeer interessant rendement!

Verkooprijs: € 875.000,00 K.K.

Luxe houseboats op maat

Stijlvolle recreatiewoning op het water!

We werken met betrouwbare en professionele leveranciers om u op maat te kunnen bedienen op het gebied van recreatieve houseboats met een gegarandeerde ligplaats in Nederland. Tevens bieden wij een interessant verhuurconcept in samenwerking met Villa for You. Dit doen we niet alleen voor particuliere klanten maar ook voor de zakelijke markt op projectbasis, bijvoorbeeld voor jachthavens.

Neem voor meer informatie contact op.

Premium Houseboat

Premium houseboat met alle luxe en comfort

Deze ‘Premium’ Houseboat heeft een hoogwaardige afwerking, is compleet ingericht en uitgerust met vaarpakket. Deze boot biedt plaats aan 4 personen, is charmant, stijlvol en eigentijds. Dankzij de compacte voorzieningen is deze houseboat ideaal om recreatief te gebruiken zonder in te leveren op luxe en comfort.

Koopprijs: € 199.500,- incl. inventaris. Excl. BTW

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Excellence Houseboat

Luxe houseboat ideaal voor recreatief gebruik

Deze ‘Excellence’ Houseboat heeft een hoogwaardige afwerking, is compleet ingericht en uitgerust met vaarpakket. Deze boot biedt plaats aan 4 personen, is charmant, stijlvol en eigentijds. Dankzij de comfortabele voorzieningen is deze zeer ruime houseboat ideaal om recreatief te gebruiken.

Koopprijs: € 239.500,- incl. inventaris. Excl. BTW

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Landal De Reeuwijkse Plassen | Type Bentwoud 6L2 – Nr. 216

6-persoons vrijstaande recreatiewoning

Op een welbekend prachtig park met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen; Vrijstaande met vrij zicht over het binnenwater gelegen luxe en duurzame 6-persoons recreatiewoning met eigen aanlegsteiger! 

Verkooprijs: € 385.000,- k.k. (BTW belast)
Rendement: Ca. 6%

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Landal De Reeuwijkse Plassen | Type Vlist 4C – Nr. 213

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Op een welbekend prachtig park met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen ; Luxe en duurzame aan het water gelegen 4-persoons luxe en duurzame recreatiewoning.

Verkooprijs: € 299.500,- k.k. (BTW belast)
Rendement: 5-5,5%

BEKIJK VERKOOPBROCHURE

Even voorstellen

Laat u uitgebreid informeren door onze verkoopadviseur en specialist in verblijfs- en recreatieve projecten Luc van de Weijer. Maak een vrijblijvende afspraak of bel met +31 (0)6 25 49 11 95.

Afspraak maken

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Betreft*
Nieuwsbrief
Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.