Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon
Koopprijs: € 133.880,- t/m € 288.540,-

DUURZAME RECREATIEWONINGEN AAN DE LIMBURGSE MAASPLASSEN
Ontdek de locatie, het park en de (model)woningen. Dagelijks op afspraak te bezichtigen!

Mogelijkheid voor eigen gebruik en mocht u er voor kiezen om uw recreatiewoning te verhuren dan profiteert u ook nog van een aantrekkelijk rendement uit de verhuuropbrengsten.

Het woning type Tiny House is circulair gebouwd en voorzien van Keyless elektronisch slot, full electric (gasloos), hoge isolatiewaarde, kunststof kozijnen met HR +++ glas, gevelbekleding voorzien van felspanelen antraciet en thermowood, infrarood verwarming en airco.

INDELING
Zeer ruime living met enkele terrasdeur, open keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur. Luxe badkamer met douche en wastafel, separaat toilet. Twee persoons slaapkamer met terrasdeur. Vloer voorzien van PVC

OPTIES
Deze woning is uit te breiden met diverse opties en verschillende interieurpakketten.Wellicht denkt u aan een hottub of een weldadige sunshower als extra toevoeging, of anders een pergola of buitenkeuken op uw terras?
Het kan allemaal!

INTERIEURPAKKETTEN
Wilt u investeren om aantrekkelijke huurinkomsten te genereren, dan heeft u de keuze uit twee interieurpakketten: ‘Comfort’ en ‘Luxe’. Ze zijn geïnspireerd op de natuurrijke omgeving. Beide pakketten zijn smaakvol, stijlvol en met de grootste zorg samengesteld. Precies wat u van een luxe recreatiewoning mag verwachten.
Investeert u in een tweede woning voor eigen gebruik, dan kunt u naast de complete interieurpakketten ook ervoor kiezen om uw recreatiewoning geheel naar eigen wens in te richten. Wij gaan graag met u in gesprek over uw ideeën en wensen met als doel om u compleet te ontzorgen.

LIGGING EN OMGEVING
Euregionale ligging. Buitenhof Boschmolenplas ligt in het dorpje Heel, nabij Roermond in Midden-Limburg. Een geliefd recreatiegebied omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door prachtige natuurgebieden. De afwisseling van uitgestrekte plassen, karakteristieke weidelandschappen, bossen en heidevelden maakt de omgeving van Buitenhof Boschmolenplas tot een fiets-, wandel- en vaargebied bij uitstek.
Op korte afstand vanaf het park ontdekt u een internationale mix van kunst, cultuur, natuur en avontuur. Met grote steden in Nederland, België en Duitsland binnen handbereik is Buitenhof Boschmolenplas de perfecte uitvalsbasis om deze inspirerende en bruisende regio te ontdekken.

ONTDEK HET PARK
Midden in het bekende Limburgse groen en in een omgeving vol prachtige waterpartijen vindt u een hoogwaardig vakantiepark met vrijstaande recreatiewoningen op kavels die we zonder uitzondering riant kunnen noemen.

Deze toplocatie nodigt uit tot ultiem ontspannen en puur genot. Een wandeling door de lommerijke paden van het park of langs de buitengewoon mooie Boschmolenplas zorgt ervoor dat u direct in de relaxmodus staat. Dit is de plek waar u kunt onthaasten. De plek waar u met vrienden of familie kunt genieten van rust, ruimte en natuur. Maar ook van de luxe en het comfort van uw eigen recreatiewoning, helemaal ingericht naar uw wensen.

Om u in de toekomst blijvend te kunnen laten genieten van het natuurschoon zijn alle vakantie-woningen volgens de meest actuele duurzaam-heidsnormen gebouwd en voldoen ze aan de nieuwste BENG-normen.