Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Investeren in een recreatiewoning- of boot

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verkoop van recreatiewoningen- en/of boten, of u zoekt als belegger of particulier naar de mogelijkheden om te investeren in een recreatieve accommodatie. Leisure for Life is al jaren gespecialiseerd in het vermarkten en verkopen van verblijfsrecreatieve projecten. Er is een zeer divers en dynamisch aanbod ‘bricks en boats’ oftewel: vakantiewoningen en luxe houseboats.

 

Enkele voordelen uitgelicht:

Investeren in recreatieve verblijfsprojecten was nog nooit zo aantrekkelijk als nu.
Spaarrentes bij banken zijn ongekend laag en bieden u weinig tot niets.
De beurs heeft weinig houvast en is voor velen niet langer aantrekkelijk.
U investeert in een tastbaar, waardevast object.
Financieel een veilige haven, voor nu en op de langere termijn.
Toekomstbestendig, u profiteert van een zeker en langdurig rendement.
Bij verhuur profiteert u van fiscale voordelen waaronder bv. terugvordering van BTW.
U heeft alle vrijheid: Beleggen, genieten of een slimme combinatie van beiden.

Wilt u een pand of kleinschalig park verkopen?

MEER INFORMATIE

Vertrouwd investeren

Leisure for Life kent de markt, de ontwikkelingen en heeft daarnaast een breed en dynamisch aanbod aan recreatiewoningen, luxe chalets en houseboats op absolute A-locaties. Wij kunnen u als geen ander adviseren in uw oriëntatiefase en begeleiden in uw koopproces. Door middel van een persoonlijk aanbod afgestemd op uw vraag en investeringsmogelijkheden krijgt u inzicht in de het gegarandeerde rendement over verschillende looptijden en de verhuurgaranties.

Leisure for Life zorgt voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijden het koopproces waarin u volledig ontzorgd wordt. Alles wordt tot in de puntjes geregeld: van afspraken rondom uitkering van uw rendement, tot aan de verhuur en het onderhoud.

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak.

CONTACT

Uw verkooppartner voor verblijfsrecreatieve projecten

Succesvol plan van aanpak

Van grondige analyse van uw portefeuille tot aan een professioneel advies m.b.t. positionering, doelgroep, verkoopprijs incl. het garandeerde rendement en de verhuurgarantie. Bovenstaande vormt de basis van een op maat gemaakte marketingcampagne en verkoop- strategie.

Euregionale expertise

In aansluiting op de verkoopstrategie- en marketing wordt er door middel van leadgeneratie via de verkoopwebsite en een zeer breed investeerdersnetwerk, de eerste contacten gelegd. Onze ervaring en expertise beperkt zich niet alleen tot Nederlandse maar ook tot de Belgische en Duitse markt.

Naast acquisitie, leadgeneratie, en relatiebeheer zorgt Leisure for Life voor het versturen van brochures, het informeren en het begeleiden van de bezichtigen, het onderhouden van contacten, het opstellen van (voorlopige) koopovereenkomsten en zorg dragen voor een vertrouwde en correcte afhandeling van het verkoopproces bij de notaris. Of dat nu in Duitsland, Nederland of België is.

Overdracht & opleveren

Zodra de formaliteiten rondom de koop zijn afgerond, zal Leisure for Life, de oplevering en overdracht met de koper plannen. Tijdens deze overdracht wordt de koper nogmaals geïnformeerd over de uitkering van het rendement, de verhuurgarantie en het (eventuele) eigen gebruik. Verder zullen wij uiteraard zorgen voor uitgebreide informatievoorziening om de oplevering bij u intern soepel te laten verlopen, zodat zowel het beheer als het onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd kan worden.

Meer weten? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

CONTACT

Even voorstellen

Laat u uitgebreid informeren door onze verkoopadviseur en specialist in verblijfs- en recreatieve projecten Luc van de Weijer. Maak een vrijblijvende afspraak of bel met +31 (0)6 25 49 11 95.

Afspraak maken

Partners

Leisure for Life werkt samen met gerenommeerde partners op het gebied van financieringen en verzekeringen. Door op de partner logo’s te klikken komt u uit op de webpagina van betreffende partner voor meer informatie.