Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Landal De Reeuwijkse Plassen

Middenin het Groene Hart nabij Gouda ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit park heeft 283 duurzaam gebouwde waterwoningen. Een natuurspeeleiland en centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad en supermarkt zorgen ervoor dat dit de ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten maar ook interessante steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn dichtbij.De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken veelal over een eigen aanlegplaats om aan te meren bij de woning. Het park wordt omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en meren.

LUXE RECREATIEWONINGEN

Groene waterrijke omgeving

Het park omringt zich door een groene en vooral waterrijke omgeving met een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen.

Faciliteiten

  • Diverse eet en drinkgelegenheden, zoals parkrestaurant Mercatu, Ijssalon, Paviljoen Reeuwijkse Hout of Parkshop.
  • Zwemmen kan in het overdekte zwembad met peuterbad of buiten in de recreatieplas.
  • Veel speelplezier voor kids met een natuurspeeleiland, indoorspeelplaats of activiteiten via het Fun & entertainment- programma.
  • Beleef de actie op en aan het water met kanoroutes, SUP-lessen of duiklessen, hengelgebieden, windsurfen en meer.

Luxe recreatiewoningen

Luxe en duurzame vrijstaande waterwoningen

Op een welbekend prachtig park met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen ; Luxe en duurzame aan het water gelegen recreatiewoningen.

Foto’s

Adres park:
Verlengde Breevaart 3 – 2811 LR Reeuwijk

Contact Naar website