Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Duurzame recreatiewoningen aan de Limburgse Maasplassen!

Buitenhof Boschmolenplas is een hoogwaardige uitbreiding op Resort Boschmolenplas, een bestaand vakantiepark, waar natuur, kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan.

De verkoop is gestart en de ontwikkeling betreft een uitgebreid aanbod van zeer duurzame recreatiewoningen in diverse soorten en maten; van 2 tot 16 persoons en van ruime recreatievilla’s tot aan (wellness)lodges en tiny houses. De in totaal zes verschillende woningtypes zijn indien gewenst naar keuze uit te breiden met opties en verschillende interieurpakketten.

Unieke buitenkans

De locatie is werkelijk uniek te noemen door
de ligging aan het natuurmeer Boschmolenplas, de prachtige natuurrijke omgeving van het uitgestrekte Maasplassengebied en de ruime opzet van het park met tal van voorzieningen.

Unieke buitenkans

De locatie is werkelijk uniek te noemen door de ligging aan het natuurmeer Boschmolenplas, de prachtige natuurrijke omgeving van het uitgestrekte Maasplassengebied en de ruime opzet van het park met tal van voorzieningen.

En of u nu investeert voor een mooi rendement uit verhuuropbrengsten, voor eigen gebruik of een combinatie van beide, er is geen verhuurverplichting dus u heeft ook hierin alle vrijheid. Uiteraard wordt alles voor u verzorgd en afgestemd op uw wensen.

Duurzame kwaliteit

Om voorbereid te zijn op de toekomst en
een gasloze omgeving te garanderen zijn alle recreatiewoningen ‘full electric’, voorzien van hoogwaardige isolatie en volledig circulair gebouwd. De diversiteit is groot, het afwerkingsniveau is hoog en de vrijstaande vakantiewoningen liggen allemaal op ruime kavels eigen grond
vanaf 300 m2 oplopend tot circa 1400 m2.

Kortom: duurzame kwaliteit tot in elk detail.

Foto’s

Parkadres:
SChutteheide 1-40, Heel (Nederland)

Contact Naar website